Címlap Hírek Kunfehértói táborozás

Kunfehértói táborozás

E-mail Nyomtatás PDF
A Benjamin Lakóotthon fiataljaival augusztusban négy szép napot töltöttünk el Kunfehértón.
A tábor helye egy modern, akadálymentesített tanya volt. Lakóinknak ez nagyon fontos, hogy saját maguk tudjanak közlekedni. Sok-sok lehetőséget nyújtott a hatalmas tér, ami fákkal vett minket körül. Nyugalom, csend,  és csak a madarak csicsergése hallatszott  egész nap. A nap fénypontja, hogy fürdésre is volt lehetőség egy medencében, ahol a táborozók minden alkalmat kihasználva fürödtek. A közös kinti főzés esténként szintén nagy élményt nyújtott számukra. A tábortűz sem maradhatott el, saját maguk gyűjtötték hozzá a tűzrevalót, utólag megkérdezve ez az egyik legszebb élményük volt. Közösen készítettünk egy fotóalbumot és hogy  mindenki vigyen emléket haza, egy saját képkeretet is alkottak.
Lakóink nagyon várták ezt a nyaralás, és sikerült olyan élményekkel hazatérni, ami őket is és minket is feltöltött energiával. A fényképek honlapunkon is megtekinthetők.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 11. szombat, 12:42  

Főmenü


Imádkozzunk együtt!

Ma HÉTFŐN - Köszönjük meg, hogy van munkánk és munkaképesek vagyunk! Könyörögjünk a munkanélküliekért, s a munkanélküliség megszűnéséért, munkánk eredményességéért, s azokért, akik már nem tudnak dolgozni.